Turistička agencija Trip Tours - Email: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.; Telefon: +387 33 844-904;  www.trip.ba; www.viabosnia.ba

Falkensteiner Family Hotel Diadora ****

falkensteiner family hotel diadora zadar 2017 9

Cijena od 167,00 KM
Zadar

Položaj: Hotel Falkensteiner Family Diadora nalazi se na poluotoku Punta Skala u Petrčanima, a nudi pogled na more. Hotel nudi besplatno korištenje saune te sezonski vanjski bazen ili unutrašnji bazen, koji je otvoren tokom cijele godine. Dostupan je besplatan tečaj plivanja za djecu.

Bife restoran hotela Family Diadora sadrži veliku terasu, mjesta za kuhanje pred gostima, različite prostore za sjedenje i zaseban restoran za djecu. Gosti mogu probati jela međunarodne i mediteranske kuhinje uz bezalkoholna pića, pivo i vino, koji su uključeni u obroke.

Sobe: Obiteljske sobe od 33 do 47 kvadratnih metara. Sve su sobe opremljene s odvojivom duplom posteljom, dnevnim kutkom s dvosjedom i pisaćim stolom, kupatilom s tušem i kadom za kupanje, fenom za kosu, loggiom, uređajem za klimatizaciju s individualnom regulacijom, ravnim ekranom s interaktivnom TV (Sat-TV), sefom s električnim osiguranjem, minibarom (puni se na zahtjev, uz nadoplatu), telefonom s direktnom vezom, highspeed internet priključkom i odvojenom zonom za djecu s dvije postelje (1,80 x 0,80m).

Gastronomija: Hotel Restaurant ¨Hedonia¨s velikom terasom i posebnim restoranom za djecu u stilu džungle s dječjim buffetom, hotelski lounge bar ¨Bonaca¨, bar na bazenu ¨Oaza¨, beach bar & restoran ¨Bracera¨ i beach bar ¨Baracuda¨(sezonski), Taverne Planika.
Zona Wellness, Beauty i Fitness: Acquapura Spa Flora wellness na 2000 m² s unutrašnjim bazenom koji je povezan s vanjskim (slatka voda, grijana), zona vanjskih bazena s velikim prostorom oko bazena za sunčanje, bazen za djecu i bazen za različite igre u vodi, atrakcije i tobogan (sve sa slatkom vodom), prostor za Cardio Fitness, finska sauna, turska kupelj, soba s vodenim krevetima, solarij, hladni kanal, drobljeni led. Wellness vrt sa zonom za odmor.

Family&Kids: boravak u udobnim Family Rooms i Suite (obiteljskim sobama), poseban restoran za djecu u stilu džungle, poklon na dolasku i odlasku za djecu na recepciji, Falky razglednice u sobi kod dolaska, kutak za Mamu i bebu iza recepcije za pripremu djecje hrane (mikrovalna, kuhalo za vodu, grijac za bocice) s djecijim baznim produktima.

Falky Land: Svijet igre i zabave za djecu raspoređen na dva sprata. Falkytasia dječji vodeni svijet s unutrašnjim bazenom, dječija parna kupelj. Igraonica Falky s dječjim vrtićem za najmlađe (igraonica, zona gdje mogu bebe spavati (spavaonica), kućice za igru, kutak za kreativnost i kutak za čitanje), zona s video igrama i igre s joystick-om, (uz nadoplatu), prostorija za gledanje televizije i mini disko. Dječije igralište na otvorenom, indijanski šator za djecu, pješčanik i vanjski bazen u obliku gusarskog broda s brojnim atrakcijama, posebna prostorija za djecu s Nintendo wii i Play Station, posebni kutak u za igru s bebama u baru hotela (za djecu do 3 godine).

Zajednički prostori: predvorje s nekoliko boravišnih kutaka kao i Internet-kutak, veliki riblji akvarij, sunčane terase i prostori za sunčanje oko bazena, wellness lounge. Wireless LAN u hotelu.

Puni pansion Plus

  • Piće dobrodošlice, obilan Falkensteiner buffet doručak, lagani podnevni buffet za ručak, buffet večera sa Show Cooking stanicama, pivo, vino i sokovi sa buffet-a uz obroke uračunati u cijenu, sokovi za djecu tijekom boravka u FALKY LAND-u uključeni u cijenu, dječiji restoran džungla s buffetom za djecu.
  • Besplatno korištenje uređaja i hotelske infrastrukture.
  • Zona indoor i outdoor bazena sa toboganom i atrakcijama, finska sauna i turska kupelj, prostorije za relaxaciju i odmor, te cardio-fitness.
  • Jedna boca mineralne vode u sobi pri dolasku.
  • Torbe za kupanje sa ogrtačem za kupanje, peškirom za kupanje i japankama za cjelodnevno korištenje.

falkensteiner family hotel diadora zadar 2017

Cijene su navedene u KM na bazi Punog pansiona Plus po osobi/danu

Doplate:

  • Boravišna taksa 2,00 KM po osobi/danu

FAQ

TRIP.ba

  • O TRIP.ba
  • Uslovi za saradnju
  • Predložite nam ponudu