Turistička agencija Trip Tours - Email: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.; Telefon: +387 33 844-904;  www.trip.ba; www.viabosnia.ba

Bluesun Camp ****

camp paklenica06

Cijene na upit
Starigrad Paklenica

Položaj: Mobilne kućice Bluesun Paklenica smještene su uz more, 800 metara od središta naselja Starigrad-Paklenica, a nude vanjski bazen, teretanu i wellness centar. U okviru kampa na raspolaganju su trgovina prehrambenih proizvoda, bar, konoba i à la carte restoran. Gostima je na raspolaganju besplatni WiFi.

Sve mobilne kućice uključuju klima-uređaj, dnevni boravak, LCD TV sa satelitskim programima i kuhinju. Također sadrže 2 tuša, WC i namještenu terasu.

Ove mobilne kućice nalaze se uz šljunčanu plažu i borovu šumu.

Sadržaji: U sklopu kampa dostupni su razni sportski sadržaji poput mini golfa, teniskih i košarkaških terena te igrališta za odbojku na pijesku. Neki od ovih sadržaja na raspolaganju su uz nadoplatu. Unutarnji bazen dostupan je uz nadoplatu. Na raspolaganju su centar za ljepotu i mjenjačnica.

Mobilne kućice Bluesun Paklenica nalaze se na 40 km sjeverno od povijesne jezgre Zadra i svega 1 km od ulaza u Nacionalni park Paklenica.

Dostupno je besplatno privatno parkiralište. Stajalište lokalnog autobusa, koje uključuje linije do Zadra, udaljeno je 150 metara.

Obavezno upisati broj telefona
dan / mjesec / godina
dan / mjesec / godina
Upisati tačan broj godina i mjeseci starosti.

FAQ

TRIP.ba

  • O TRIP.ba
  • Uslovi za saradnju
  • Predložite nam ponudu