Turistička agencija Trip Tours - Email: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.; Telefon: +387 33 844-904;  www.trip.ba; www.viabosnia.ba

Bluesun Hotel Alan ***

alan paklenica07

Cijene na upit
Starigrad Paklenica

Položaj: Hotel Bluesun Alan nalazi se na slikovitoj lokaciji uz more, neposredno uz plažu. Objekt obuhvata vanjski bazen s terasom opremljenom ležaljkama i suncobranima te wellness centar. U sklopu hotela također su na raspolaganju besplatni WiFi te klimatizirane sobe s balkonom, minibarom i TV-om sa satelitskim programima.

Sadržaji: Wellness centar hotela Alan sadrži unutrašnji bazen i 3 prostorije za tretmane. Uz nadoplatu je moguće dogovoriti razne masažne tretmane. Na recepciji su dostupna 3 računara. U hotelskom restoranu poslužuju se jela domaće i međunarodne kuhinje.

Sportska ponuda uključuje nordijsko hodanje pod vodstvom iskusnih trenera, satove pilatesa te izlete u unutrašnjost i obližnje nacionalne parkove. Gosti mogu igrati nogomet, rukomet, odbojku na pijesku, badminton, stolni tenis i mini golf. Također mogu vježbati uz fitness program.

U dječjem klubu hotela Bluesun Alan organizuju se razne zabavne aktivnosti, među kojima su mini diskoteka, razni turniri, časovi plivanja i treninzi odbojke.

Hotel je smješten svega 800 metara od centra naselja Starigrad-Paklenica i 2 km od ulaza u Nacionalni park Paklenica. Do Zadra ima 45 km. Uz nadoplatu je moguće organizirati razne dnevne izlete.

Obavezno upisati broj telefona
dan / mjesec / godina
dan / mjesec / godina
Upisati tačan broj godina i mjeseci starosti.

 

FAQ

TRIP.ba

  • O TRIP.ba
  • Uslovi za saradnju
  • Predložite nam ponudu