Turistička agencija Trip Tours - Email: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.; Telefon: +387 33 844-904;  www.trip.ba; www.viabosnia.ba

Hotel Grand Admiral *****

hotel admiral slano 4

Cijena od 119,00 KM
Slano

Položaj: Hotel Admiral Grand smješten je na plaži na Dubrovačkoj rivijeri u prirodnoj uvali Slano, svega 29 km od Dubrovnika.

Sobe: Ovaj luksuzni hotel s 5 zvjezdica okružen je slikovitom prirodom, a gostima nudi luksuzne povezane sobe s namještenim balkonom, individualno podesivim klima-uređajem, interaktivnim TV-om sa satelitskim programima i brojnim drugim sadržajima. U svim prostorijama hotela dostupan je besplatni WiFi.

Sadržaji: U hotelu gosti mogu uživati u pomno pripremljenim ukusnim jelima domaće i međunarodne kuhinje, koja bi zadovoljila i najzahtjevnije gurmane. Gostima su također na raspolaganju impresivni unutarnji i vanjski bazeni. Dubrovačka zračna luka udaljena je 50 km, a uslugu prijevoza moguće je organizirati na zahtjev i uz nadoplatu. U sklopu objekta nalazi se besplatno parkiralište, dostupno prema redoslijedu dolaska.

hotel admiral slano t 2017

Cijene su navedene u KM na bazi polupansiona po osobi/danu      

Cijena uključuje:                
Korištenje unutrašnjeg i vanjskog bazena sa morskom vodom, ležaljke za sunčanje, suncobrane, peškire za plažu, besplatan Wi-Fi, fitness sobu i parking.              

Popusti i doplate:    

  • Dijete do 2 god. GRATIS    
  • Dijete 2 - 6 god. 50% popusta na pomoćnom ležaju    
  • Dijete 6 -12 god. 30% popusta na pomoćnom ležaju  

Boravišna taksa 2,00 KM po osobi/danu  

 

FAQ

TRIP.ba

  • O TRIP.ba
  • Uslovi za saradnju
  • Predložite nam ponudu