Turistička agencija Trip Tours - Email: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.; Telefon: +387 33 844-904;  www.trip.ba; www.viabosnia.ba

Solaris Hotel Ivan ****

solaris hotel ivan 2017 4

Cijene na upit
Šibenik

Položaj: Hotel Ivan dio je resorta Solaris Hotels i okružen je mediteranskim raslinjem. Nalazi se na 2 minute od plaže i 6 km od centra Šibenika. Objekat obuhvata teniske terene, spa i wellness centar s bazenima, bar, moderne sobe i restoran, koji poslužuje dalmatinske specijalitete.

Sobe: Sve sobe uključuju klima-uređaj, TV sa satelitskim programima, minibar i sef. Sve jedinice obuhvataju vlastito kupatilo s tušem.

Sadržaj: Spa i wellness centar sadrži kompleks unutrašnjih bazena s morskom i slatkom vodom te brojnim podvodnim efektima. Na raspolaganju su razne masaže, tretmani lica i tijela, rituali u hamamu, sauna, ljekovito blato te sadržaji za fitness.

Na glavnom ulazu dostupna je replika jedinstvenih primoštenskih vinograda. Hotel Ivan obuhvaća noćni klub i sadržaje za konferencije. U resortu Solaris na raspolaganju su razni snack barovi, restoran Lounge Sibinium i Dalmatinsko etno selo, gdje gosti mogu iskusiti ugođaj izvornog dalmatinskog sela s tradicionalnim konobama.

Također su na raspolaganju vodeni park, dječje igralište, objekti za vodene sportove, igralište za odbojku na pijesku i brojni drugi sadržaji. Duž hotelskog naselja Solaris protežu se plaže duge 4 km.

FAQ

TRIP.ba

  • O TRIP.ba
  • Uslovi za saradnju
  • Predložite nam ponudu