Turistička agencija Trip Tours - Email: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.; Telefon: +387 33 844-904;  www.trip.ba; www.viabosnia.ba

Solaris Hotel Jure ****

solaris hotel jure 2017 1

Cijene na upit
Šibenik

Položaj: Hotel Jure smješten je uz more, 4,5 km od Šibenika. Potpuno je preuređen 2016. godine, a gostima nudi izravan pristup plaži, besplatno korištenje vanjskog bazena i 2 restorana, u kojima se obroci poslužuju na terasi.

Sobe: Sve jedinice uređene su u svijetlim tonovima te se odlikuju mediteranskim detaljima i šarenim uzorcima. Uključuju klima-uređaj, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, minibar i sef. Sve jedinice imaju i kupatilo opremljeno tušem te fenom za kosu.

Sadržaj: Gosti se mogu zabaviti u klubu na plaži u sklopu objekta ili opustiti se uz piće u baru uz bazen s pogledom na more. U spa centru The Jure Spa na raspolaganju su masažni tretmani, solarij, sauna i vanjski bazen uz nadoplatu. Također je uz nadoplatu moguće igrati tenis ili minigolf. Recepcija je otvorena 24 sata dnevno.

Hotel Jure nalazi se na 550 metara od vodenog parka Solaris i 4,4 km od tvrđave Sv. Mihovila. Do povijesne jezgre Šibenika s katedralom Sv. Jakova ima 6,4 km, a do Nacionalnog parka Krka 17 km.

FAQ

TRIP.ba

  • O TRIP.ba
  • Uslovi za saradnju
  • Predložite nam ponudu