Turistička agencija Trip Tours - Email: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.; Telefon: +387 33 844-904;  www.trip.ba; www.viabosnia.ba

Solaris Hotel Jakov ***

solaris hotel jakov 2017 4

Cijene na upit
Šibenik

Položaj: Hotel Jakov dio je Turističkog naselja Solaris smještenog na hrvatskoj obali Jadranskog mora, svega 50 metara od plaže, a okružen je mediteranskim raslinjem, borovom šumom i nudi moderne sadržaje. U sklopu resorta dostupni su spa i wellness centar, vodeni park, sportski tereni i brojni drugi sadržaji.

Sobe: Sve su sobe klimatizirane te sadrže TV sa satelitskim programima i minibar. Sve jedinice obuhvataju vlastito kupatilo s tušem.

Sadržaj: Uživajte u udobnom interijeru i bogatom jelovniku restorana, uz pomoć kvalificiranog i uslužnog osoblja. Na plaži su dostupni razni sadržaji, a hotel Jakov pruža mogućnosti za sport i zabavu.

Resort je udaljen 6 km od povijesnog grada Šibenika, poznatom po prekrasnoj katedrali sv. Jakova.

Gosti mogu uživati ​​u jedinstvenom ugođaju dalmatinskog sela u sklopu resorta. Salon restoran Sibinuim nudi ugodno okruženje uz izvrsna vina i izvanredna jela te glazbu uživo na restoranskoj terasi. Restoran se nalazi u blizini plaže u sklopu autokampa Solaris.

FAQ

TRIP.ba

  • O TRIP.ba
  • Uslovi za saradnju
  • Predložite nam ponudu