Turistička agencija Trip Tours - Email: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.; Telefon: +387 33 844-904;  www.trip.ba; www.viabosnia.ba

Falkensteiner Hotel Park Punat ***

falkensteiner hotel park punat 2017 1

Cijena od 85,00 KM
Krk

Položaj: Hotel se sastoji od 2 objekta: Park I i Park II, smještenih na samom moru sa vanjskim bazenom, dječjim bazenom koji sadrži gusarski brod i vodeni tobogan. Plaža je udaljena ca. 10 minuta hoda od hotela, ležaljke kao i suncobrani nalaze se odmah uz vanjski bazen hotela. Hotel je prilagođen za obitelji sa djecom te također ima posebno prilagođen ulaz u more za osobe sa invaliditetom.

Sobe: 194 sobe sa tušem/WC, fenom za kosu, LCD TV sa integrisanim radiom, direktnim telefonom, klima uređajem, grijanjem, sefom, zidnim ormarom, kaučom, besplatnim WIFI-om, pretežno sa balkonom, sobe za nepušače.

Omladinska soba: ca. 18 m2, za maksimalno 2 mladih do 18 godina, soba sa ležajem sa 2 osobe i sa visećom mrežom za ležanje, sefom, direktnim telefonom, WIFI, tuš, nekoliko soba sa balkonom.

Comfort Dvokrevetna/Superior Dvokrevetna morska strana: ca. 22 m2, za 2 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina starosti, sobe s odvojivim krevetima, kauč na razvlačenje ( 140cm širine), sef, telefon s direktnim biranjem, Wi-Fi, WC, tuš, nekoliko soba s balkonom.

Obiteljska soba Comfort/Superior: ca. 33 m². za maksimalno 2-4 osobe, soba sa twin ležajem za dvije osobe, dodatna odvojena soba sa kaučom za spavanje za max 2 osobe, sef, telefon s direktnim biranjem, Wi-Fi, WC, tuš, nekoliko soba s balkonom.

Suita/Suita morska strana: ca. 40 m² za maksimalno 2-6 osoba, 2 odvojene sobe sa twin ležajima za po dvije osobe, dodatni dnevni boravak sa kaučom na razvlačenje za dvije osobe, sve sobe su sa balkonom.

Gastronomija: All-Inclusive-Light-restaurant, bar, sve zajedničke prostorije su klimatizirane (restaurant, bar, recepcija), vanjski bar na bazenu.

Društvene prostorije: Parkiralište, bar, hotelska terasa.

Prostorije za djecu: Vanjska i unutrašnja igraonica za djecu, dječiji bazen sa gusarskim brodom.

Hrana:
Falkensteiner All Inclusive s bogatim buffet doručkom, ručkom i večerom, tematske buffet noći, show cooking postaja, roštilj, lagani buffet ručak, pića na postajama za pice uključena uz obroke (lokalno pivo i vino, voda, bezalkoholna pića, kafa, čaj).

Piće od 10:00 do 22:00 u baru na bazenu (pivo, vino, voda, bezalkoholna pića, kafa, čaj, regionalna alkoholna pića – bez specijaliteta sa kafom), piće dobrodošlice.

Sportski programi: sedmični aerobic i fitness program - istezanje, boćanje, mini golf, vodeni aerobik, sportsko-rekreativni program, stolni tenis, tenis u obližnjem kampu Pila, Open Air fitness.

Besplatno korištenje hotelskih sadržaja: Vanjski bazen sa vodenim toboganom, dječji bazen sa gusarskim brodom, ležaljke i suncobrani uz bazen.

falkensteiner hotel park punat 2017

Cijene su u KM navedene na bazi All Inclusive Light po osobi/danu

Doplate:

  • Boravišna taksa 2,00 KM po osobi/danu

FAQ

TRIP.ba

  • O TRIP.ba
  • Uslovi za saradnju
  • Predložite nam ponudu