Turistička agencija Trip Tours - Email: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.; Telefon: +387 33 844-904;  www.trip.ba; www.viabosnia.ba

Hunguest Hotel Sun Resort ****

hunguest hotel sun resort 2017 3

Cijena od 81,00 KM
Herceg Novi

Položaj: Smješten uz more okružen vegetacijom.

Sadržaji: Hotel posjeduje vlastitu plažu, sportski tereni, bazeni za odrasle i djecu, internet,  klub za djecu, wellness centar, ležaljke i suncobrane, parking. Hotelski kompleks ima tri restorana i barove.

Sobe i apartmani: Sve sobe su klimatizirane, neke s balkonom. U većem broju soba moguće je postavljanje pomoćnog ležaja. Sve sobe su podjeljene na 6 različitih zgrada/paviljona:

Primorka: Zgrada ima pet spratova sa ukupno 48 standardnih soba i 4 de luxe sobe (spavaća soba plus dnevni boravak). Većina soba ima balkon i pogled na more od kojih 32 mogu međusobno da se povežu i tako postaju idealne za smještaj porodica.

Jadranka: U najbolje opremljenoj zgradi hotelskog kompleksa nalazi se 7 de luxe soba, od kojih se dvije mogu međusobno povezati. Većina soba ima jacuzzi. Sobe su opremljene sistemom kućnog kina sa modernim televizorom, DVD player-om i kablovskom televizijom.  Novljanka: U ovom manjem paviljonu je 16 dvokrevetnih soba velike površine sa francuskim balkonima i pogledom na more.

Lovćen: U ovoj zgradi se nalazi glavni restoran. Paviljon posjeduje 5 de luxe soba velike površine s terasama i pogledom na more. Apartmanske kuće (vile): U 20 potpuno renoviranih kuća, smješteno je ukupno 84 apartmana/soba.  Sve smještajne jedinice imaju dnevni boravak (mogućnost pomoćnog ležaja) i spavaće sobe ukupne površine 27 m2. Idealne su za smještaj porodica. Apartmani u prizemlju imaju terasu, a apartmani na spratu balkon.

Mimoza: Najnovija zgrada, obnovljena 2008. godine, od mora je odvojena samo šetalištem. U zgradi, na četiri nivoa su 61 moderno opremljene classic sobe sa francuskim balkonima, i 4 luksuzna apartmana velike površine, sa pogledom na more, sopstvenim wellnessom i  jacuzzijem. Jedan dio soba je sa pogledom na baštu ili na grad.

Usluga: Polupansion, (buffet doručak i večera)

Plaža: Sopstvena pješčana plaža s Plavom Zastavom (standard čistoće mora i plaže). Besplatni suncobrani i ležaljke na plaži.

Nije dozvoljeno držanje kućnih ljubimaca.

hunguest sun resort 2017

Cijene su navedene u KM na bazi polupanisona po osobi/danu

Popusti:

 • Dijete do 4 god GRATIS

Posebni popusti u villama:

 • Prvo dijete do 12 godina ima besplatan boravak, drugo dijete do 12 godina ima 50% popusta na smještaj i polupansion
 • Odrasla osoba na pomoćnom ležaju 47,00 KM po danu (Period 01.06. - 19.07.2017.)
 • Odrasla osoba na pomoćnom ležaju 57,00 KM po danu (Period 20.07. - 23.08.2017.)
 • Odrasla osoba na pomoćnom ležaju 40,00 KM po danu (Period 24.08. - 30.09.2017.)
 • Odrasla osoba na pomoćnom ležaju 38,00 KM po danu (Period 01.10. - 31.10.2017.)

Doplate:

 • Boravišna taksa 3,00 KM po osobi/danu
 • Boravišna taksa (dijete do 12 god) 1,00 KM po osobi/danu
 • Boravišna taksa (dijete 12-18 god) 2,00 KM po osobi/danu
 • Doplata za pogled more 25% po osobi/danu

Ponuda uključuje:

Klimatizirane sobe, švedski sto za doručak i večeru, wellness center (jacuzzi, sauna, solarium), vanjski bazen, dječiji bazen (20. april - 20.oktobra), višenamjenski sportski teren, internet, bade mantile, fen za kosu, sopstvena plaža, ležaljke, suncobrane, parking.

FAQ

TRIP.ba

 • O TRIP.ba
 • Uslovi za saradnju
 • Predložite nam ponudu