Turistička agencija Trip Tours - Email: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.; Telefon: +387 33 844-904;  www.trip.ba; www.viabosnia.ba

Hotel Valamar Tirena ***

hotel valamar tirena 2017 2

Cijene na upit
Dubrovnik

Položaj: Hotel Tirena smješten je među zelenim borovima i stablima maslina uz obalu poluotoka Babin kuk. Objekt se nalazi nedaleko od povijesne jezgre Dubrovnika i na svega nekoliko minuta hoda od plaže.

Hotel nudi prekrasan bazen i kvalitetnu uslugu, a smješten je na mirnoj lokaciji, svega nekoliko minuta vožnje autobusom od povijesne jezgre grada. Autobusno stajalište dostupno je u neposrednoj blizini.

Sobe: Sve prostrane i moderno uređene sobe uključuju klima-uređaj. Iz jedinica se pruža pogled na mirisan park među zelenilom ili na prekrasno plavo more. Gosti uz nadoplatu mogu koristiti internetski kutak u predvorju hotela.

Sadržaji: Za vrijeme doručka i večere gosti mogu uživati u zanimljivom kuhanju pred publikom, gdje vrhunski kuhari pripremaju razne specijalitete domaće i međunarodne kuhinje. Za doručak i večeru poslužuje se švedski stol. Tijekom dana moguće se opustiti u ugodnom baru s lijepom terasom u predvorju ili u baru uz bazen iz kojeg se pruža pogled na more.

Poluotok Babin kuk s 3 je strane okružen morem i lijepim plažama, među kojima i poznatom plažom Copacabana. Iskusniji plivači mogu plivati do obližnjeg otoka Daksa.

Babin Kuk je odličan izbor za putnike koje zanimaju plaže, morska obala i istraživanje starog grada.

FAQ

TRIP.ba

  • O TRIP.ba
  • Uslovi za saradnju
  • Predložite nam ponudu