Turistička agencija Trip Tours - Email: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.; Telefon: +387 33 844-904;  www.trip.ba; www.viabosnia.ba

Hotel Valamar Argosy ****

hotel valamar argosy 2017 16

Cijene na upit
Dubrovnik

Položaj: Hotel Valamar Argosy s 4 zvjezdice nalazi se na mirnom i slikovitom poluotoku Babin kuk, a obuhvaća prekrasne uređene vrtove, elegantne sobe, wellness centar te novi bazen s efektom beskonačnosti. Hotel je u potpunosti obnovljen 2014. godine, a nudi besplatni WiFi i besplatne ležaljke te suncobrane.

Sobe: Iz udobnih klimatiziranih soba pruža se pogled na prekrasno modro more i mirisan zeleni park. Gosti se mogu sunčati na terasi ili francuskom balkonu u okviru jedinice.

Sadržaji: U hotelskom restoranu pravi gurmani mogu uživati u kuhanju pred publikom, velikom izboru specijaliteta domaće i međunarodne kuhinje te prekrasnom pogledu na more i dubrovački most.

Također, gosti se mogu opustiti u baru u predvorju, slušati cvrkut ptica i udisati mirise sunčane Dalmacije. Bogat švedski stol za doručak uključen je u cijenu sobe, a poslužuje se na prekrasnoj terasi s veličanstvenim pogledom na more.

Hotel Valamar Argosy s tri je strane okružen morem i prekrasnim šljunčanim te stjenovitim plažama. U blizini je smještena jedna od najpoznatijih dubrovačkih plaža, Copacabana. Iskusni plivači mogu otplivati ​​do obližnjeg otoka Daksa.

Do stare jezgre Dubrovnika voze linije javnog prijevoza.

Babin Kuk je odličan izbor za putnike koje zanimaju plaže, morska obala i istraživanje starog grada.

FAQ

TRIP.ba

  • O TRIP.ba
  • Uslovi za saradnju
  • Predložite nam ponudu