Turistička agencija Trip Tours - Email: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.; Telefon: +387 33 844-904;  www.trip.ba; www.viabosnia.ba

Madagaskar

madagaskar 2

Cijena od 4841,00 KM
Madagaskar

Program putovanja

1. dan/ ZAGREB – ISTANBUL
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb. Nakon preuzimanja putne dokumentacije prijava na let. Polijetanje zrakoplova prema Istanbulu u 20:10 sati na liniji TK1056 (Turkish Airlines). Dolazak u Istanbul u 23:20 sati.

2. dan / ISTANBUL - ANTANANARIVO
Nastavak leta prema Antananarivu u 1:55 sati na liniji TK160. Obroci za vrijeme leta. Dolazak u Antananarivo u 14:00 sati po lokalnom vremenu. Transfer do hotela, smještaj i odmor. Večera i noćenje.

3. dan / ANTANANARIVO – AMBATOLAMPY – ANTSIRABE (170 km)
Nakon doručka odlazak prema gradu Antsirabe. Tijekom vožnje nižu se autohtone kuće smještene na platoima crvene zemlje, terasasta zelena rižina polja na koja se nastavljaju crnogorične šume i stabla eukaliptusa. Zaustavljanje u Ambatolampy gdje ćete vidjeti kako se izrađuju tradicionalne posude i oruđa od aluminija za koji su se specijalizirali lokalni obrtnici. Ručak. Nastavak vožnje prema gradu Antsirabe koji je središte trgovine poludragim kamenjem i mineralima te svilom, a sam grad leži na izvorima termalne vode. Smještaj u hotel, večera. Noćenje.

4. dan / ANTSIRABE – AMBOSITRA – FIANARANTSOA (250 km)
Nakon doručka, vožnja na rikšama i posjet radionici u kojoj se izrađuju predmeti od rogova zeba goveda. Nastavak putovanja za Ambositru, mirno mjestašce poznato po drvnim rezbarijama te izradi drvenog pokućstva. Ručak. U poslijepodnevnim satima nastavak puta prema Fianarantsoi. Po dolasku smještaj u hotel, večera. Noćenje.

5. dan / FIANARANTSOA - RANOHIRA (285 km)
Nakon doručka, odlazak prema mjestu Ranohira sa zaustavljanjem u privatnom parku Anja okruženim fascinantnom prirodom. U ovom nacionalnom parku susrest ćete popularne i gostoljubive lemure. Ručak. Poslijepodne nastavak putovanja prema Ranohiri preko velikog platoa Horombe, staništa zebu goveda. Dolazak na masiv Isalo predviđen je kasno poslijepodne. Smještaj u hotel. Večera i noćenje.

6. dan / RANOHIRA
Doručak. Današnji dan posvećen je razgledavanju Nacionalnog parka Isalo. Ta madagaskarska „kamenita šuma“ je prepuna slikovitih pejzaža, slapovi i brzaci, mostovi, jezera te pješčane plaže. Nevjerojatne granitne skulpture te iznimno bogata flora i fauna, obilježja su ovog parka. L’Isalo je uistinu prostran i velik masiv koji se prostire na gotovo 82.000 hektara, a prosječna nadmorska visina mu je oko 1000 metara. Posjetit ćete botanički vrt, Baras grobnice, prirodni bazen odnosno prekrasno jezero. Tijekom razgledavanja predviđena je stanka za ručak. Poslijepodne povratak u hotel, večera. Noćenje.

7. dan / RANOHIRA - TOLIARA (250 km)
Doručak. U poslijepodnevnim satima odjava iz hotela i odlazak prema Toliari. Obalu na ovom dijelu otoka krase slikovita ribarska sela, a regija je karakteristična po svom jedinstvenom biljnom svijetu (baobabi, euforbie...). Još jedna od zanimljivosti ovog područja su i grobnice Mahafaly s karakterističnim drvenim totemima, a prikazuju razne motive i prizore iz života u stilu naive. Stanka za ručak. Posjet privatnom botaničkom parku Arboretum d’Antsokay, planiran je u poslijepodnevnim satima, te nastavak puta prema Toliari, smještaj u hotel. Noćenje.

8. dan / TOLIARA – ANTANANARIVO (zrakoplov)
Nakon doručka odlazak u zračnu luku i polijetanje aviona prema Antananarivu. Dolazak u Antananarivo, ručak. Poslijepodne je predviđena posjeta tržnici La Digue. U malim obrtničkim radnjama i prodavaonicama moći ćete kupiti tipične suvenire. Noćenje.

9. dan / ANTANANARIVO - ISTANBUL
Doručak. Transfer do zračne luke te prijava na let za Istanbul i polijetanje zrakoplova prema Istanbulu u 16:00 sati na liniji TK161. Noćni let s obrocima za vrijeme leta.

10. dan / ISTANBUL - ZAGREB
Po dolasku u Istanbul, u 4:45 sati, nastavak leta za Zagreb u 7:20 sati na liniji TK1053. Dolazak u zračnu luku Zagreb predviđen je u 8:35 sati.

 madagaskar cijene 2

Cijena aranžmana po osobi u KM

*First Minute popust 5% za rezervacije do 60 dana prije polaska!
Odobravamo mladencima popust 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja). Popust se ne može odobriti zajedno sa popustom za ranu prijavu ili nekim drugim popustom.

Cijena uključuje:

 • Prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb – Istanbul – Antananarivo – Istanbul – Zagreb, unutarnji let Toliara – Anantanarivo,
 • Smještaj u hotelima i lodgevima 3* i 4*, puni pansion,
 • Transferi,
 • Razglede prema programu, pratitelj putovanja, lokalnog vodiča na Madagaskaru,
 • Troškove organizacije.

Cijena ne uključuje:

 • Dodatne obroke,
 • Izlete,
 • Napojnice za nosače kofera,
 • Lokalne vodiče i vozače,
 • Zrakoplovne pristojbe,
 • Vizu za Madagaskar,
 • Osobne troškove i
 • Putno zdravstveno osiguranje od otkaza putovanja.

Viza: Viza za Madagaskar izdaje se po dolasku u zračnu luku Antananarivo. Cijena vize je 30 EUR plativo na licu mjesta, a za ishođenje vize je potrebno ispuniti vizni obrazac, jedna fotografija te putovnica koja treba vrijediti minimalno 6 mjeseci od dana izlaska s Madagaskara.

Napomena: Zrakoplovne pristojbe su podložne promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se i naplaćuje na dan izdavanja zrakoplovne karte. Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koju se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ovisno o redu letenja, radnim vremenima znamenitosti koje se posjećuju, državnim praznicima i ostalim nepredvidljivim okolnostima (gužve u prometu itd..). Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed. U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata i tečaja do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana.

Minimalan broj prijavljenih putnika 15

FAQ

TRIP.ba

 • O TRIP.ba
 • Uslovi za saradnju
 • Predložite nam ponudu