Turistička agencija Trip Tours - Email: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.; Telefon: +387 33 844-904;  www.trip.ba; www.viabosnia.ba

Tajland

tajland trip.ba 10

Cijena od 2979,00 KM
Tajland

Bangkok i Koh Samui

12 dana (9 noći) - avionom

Termin putovanja: 11.avgust - 22.avgust 2017.

Tajland je kraljevina u jugoistočnoj Aziji. Do 1949. u geografskim atlasima ova zemlja u Tajlandskom zaljevu a na obalama Kineskog mora zvala se Sijam. Poznat je po bogatoj historiji, uzburkanoj prošlosti s usponima i padovima u vrijeme ozvaničenja budizma (13. i 14. vijek) kao zvanične religije i „carstvo“ svih umjetnosti. Odlazak u ovu daleku i egzotičnu zemlju jeste i nešto što se može nazvati ostvarenjem lijepog sna.

Hotel u Bangkoku: CENTURY PARK 4* www.centuryparkhotel.com ili sličan

Hotel je dobro lociran u blizini centralne gradske zone. Smještaj je u prostranim i komfornim superior sobama. Klimatizovane sobe sa satelitskom TV i mini-barom opremljene su tako da zadovolje potrebe modernog turiste. Gostima je na raspolaganju fitness centar i krovni bazen kao pravo mjesto za dmor i relaksaciju. Pored glavnog restorana, u sklopu hotela je još nekoliko restorana sa internacionalnom i italijanskom kuhinjom, kao i kafe i slastičarnica.

Hotel na Koh Samuiju: SAMUI PALM BEACH 4* www.samuipalmbeach.com ili sličan

Hotel se nalazi na pješčanoj plaži tropskog ostrva Koh Samui, tačnije na plaži Bo Put, na sjevernoj strani ostrva i odlično je mjesto za odmor. Bo Put je druga po važnosti turistička zona na ostrvu, tako da u blizini hotela postoje restorani, barovi i noćni život, a od centralne turističke zone ostrva Čaveng udaljen je 15 minuta vožnje. Hotel ima 3 bazena, 3 odlična restorana i tim profesionalaca koji žele da zadovolje svaku potrebu gosta i okružen je zelenilom. Terase hotela su odlično postavljene i pružaju izvanredan pogled, a 3 hotelska restorana nude odličan i raznolik izbor hrane. Raspolaže sa 70 soba koje su raspoređene na 3 sprata. Veličina soba je 50 kvadrata sa kupatilom i terasama koje pružaju pogled na bazen. Ostale pogodnosti u sobi su: klima uređaj, aparat za kafu i čaj, fen, kupatilo, telefon, mini-bar, TV sa satelitskim programom i sef.

tajland cijene

Cijene aranžmana po osobi  u KM

Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem na upit

Program putovanja:

1.dan (11.08.2017.) BEOGRAD- ISTANBUL

Sastanak putnika na aerodromu "Nikola Tesla" kod šaltera Big Blue u 07:15 sati. Polijetanje za Istanbul u 09:15 sati (Let TK1082). Slijetanje u Istanbul u 12:00 sati - lokalno vrijeme. Mogućnost organizovanja fakultativnog razgledanja Istanbula. Polijetanje za Bangkok u 20:10 sati (Let TK64).

2.dan (12.08.2017.) ISTANBUL- BANGKOK

Slijetanje u Bangkok u 09:25 sati - lokalno vrijeme. Transfer do hotela. Smještaj. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3.dan (13.08.2017.) BANGKOK

Doručak. Razgledanje jednog od najinteresantnijih i najposjećenijih gradova jugoistočne Azije. Prijestolnica zemlje je od 1782. Godinama je nosio epitet Venecije istoka zbog mnogobrojnih kanala rijeke Chao Phraya, na kojima se nalazi. Bangkok danas predstavlja jednu od najmodernijih metropola regiona. Cjelodnevni obilazak grada uključuje razgledanje Velike kraljevske palate, u čijem kompleksu se nalazi Hram Smaragdnog Bude, kao i razgledanje hramova Wat Trai Mit, sa zlatnom statuom Buddhe teške 5,5 tona, Wat Pho, koji je najveći i jedan od najstarijih hramova u Bangkoku. Ručak u lokalnom restoranu. Uveče je moguće fakultativno organizovati „tai" klasične igre sa večerom. Noćenje

4.dan (14.08.2017.) BANGKOK

Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili fakultativni izlet za ploveću pijacu. Noćenje.

5.dan (15.08.2017.) BANGKOK- KOH SAMUI

Doručak. Transfer na aerodrom. Polijetanje za Koh Samui u toku dana. Dolazak. Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

6 - 10.dan (16.08- 20.08.2017.) KOH SAMUI

Doručak. Slobodni dani za odmor, kupanje, kupovinu i razne druge aktivnosti. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenja.

11.dan (21.08.2017.) KOH SAMUI- BANGKOK- ISTANBUL

Doručak. Napuštanje soba u podne. Slobodno vrijeme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Polijetanje za Bangkok u popodnevnim satima. Slijetanje u Bangkok. Polijetanje za Istanbul u 22:40 (Let TK69).

12.dan (22.08.2017.) ISTANBUL- BEOGRAD

Slijetanje u 05:00 sati. Nastavak putovanja za Beograd u 07.40 sati (Let TK181). Slijetanje u 08:20 sati.

U cijenu aranžmana je uračunato:

 • Avionski prevoz na navedenim relacijama,
 • 9 noći sa doručkom u hotel ima iz tabele,
 • Sve transfere prema programu (aerodrom-hotel-aerodrom),
 • Usluge predstavnika na destinaciji,
 • Troškovi organizovanja i pripreme putovanja.

U cijenu aranžmana nije uračunato:

 • Avio-takse 723,00 KM
 • Troškovi fakultativnih izleta i posjeta,
 • Troškovi pribavljanja vize za Tajland
 • Usluga viziranja,
 • Troškovi obaveznog putnog zdravstvenog osiguranja putnika,
 • Lični troškovi i ostali nepomenuti troškovi.

FAQ

TRIP.ba

 • O TRIP.ba
 • Uslovi za saradnju
 • Predložite nam ponudu